Arrangementer

Snescootertur, god local mad, mega-kælketur, helikoptertur....eller...

Krydr dit ferieophold i Valmalenco med  en middag på bjerget, en vinsmagning, tur med snesko eller helikopter eller en kælketur, der slår de fleste..mulighederne er mange..

Italien er et rent mekka for vinelskere, og skråningerne omkring Sondrio er fyldt med vinstokke, som man kan se langs vejen kommende fra Milano. En aften efter skiløb og inden aftensmad kan vi smage på et udvalg af forskellige lokale vine i en af de lokale ”cantina´er”.

Vejen til Chiareggio (se øverst til højre på pistekortet) er om vinteren kun tilgængelig til fods eller på snescooter. Vi kører derfor en aften så langt ind vi kan komme med bil (til S. Giuseppe), hvorfra vi bliver hentet af ejeren af en af restauranterne i Chiareggio på en snescooter med en slags anhænger (der er sæder!) og kører så de sidste 5 km ind i dalen. Efter en middag med lokale specialiteter bliver vi kørt ud til bilerne igen. Dette er en aldeles hyggelig og anderledes middagsudflugt, og kan varmt anbefales til dig, der gerne vil prøve noget lokalt og anderledes.

Kælketuren tager vi en eftermiddag inden lifterne lukker, og den går fra pladsen på bjerget helt ned til bunden af stoleliften (ca 500 højdemeter).. Man kan gode sidde 1 barn og 1 voksen på en kælk - og til de mindste børn vil det være at anbefale, da turen er vildere - og sjovere! - end de fleste kælketure.

Sidste år havde vi præmiere med helikopter-panoramatur. Valmalenco har et fantastisk panorama med udsigt over Bernina-gruppen og en tur i helikopter hen over bjergtoppene er eneståendeoplevelse.

| Svar

Nyeste kommentarer

03.03 | 13:21

Hej Godvinbjergrejser
Har I mulighed for at lave en tur/tilbud fra d.25/3-29/3 for 1(måske to) voksen og to børn (11,13). Gerne inkl. skiskole
Vh. Mikkel

20.02 | 17:57

Hejsa

Jeg kigger lidt på en to-tre-dags tur 29/2 - 2 /3 cirka sammen med min datter. Kan du hjælpe med det? Har sendt en mail også.

Kh,
Frederik

18.12 | 15:08

Hej Thomas
Jeg kan sagtens arrangere leje af udstyr for jer. Hvornår vil I gerne komme? Du er meget velkommen til at ringe til mig på 31102629. Mvh Maria

12.12 | 20:09

Hej.
Har med interesse kigget på jeres hjemmeside. Min svoger Niels har du talt med, blot til info.
Jeg vil høre angående leje af ski, snowboard og snowboardstø