Sommer

Vandreture, trekking, klatring, rafting, canyoning mm.

Valmalencos enestående bjerglandskab byder på et væld af tinder og toppe at bestige. Der er noget for enhver i Valmalenco om sommeren. Området er fyldt med beværtede vandrehytter (rifugi), hvor man både kan spise og overnatte eller bare holde en pause og nyde udsigten. Den nærmeste nås efter blot en halv times gåtur og den højeste (Marco e Rosa, 3610m) nås efter flere timers vandring og klatring på stier og klipper samt krydsning af en af de store gletchere med bjergguide. Herimellem findes et utal af smukke og dejlige ture i en enestående natur.

Valmalencos bjerglandskab indbyder til aktiv ferie - men også til ro og afslapning langt fra stress og storby, og det helt op til en selv, hvor meget man har lyst til at været aktiv eller blot nyde den afslappende atmosfære og smukke omgivelser.

Godvin Bjergrejser arrangerer overnatning både i Chiesa (1000 m) på Hotel Tremoggia, Bed and Breakfast eller i lejlighed, hvorfra du kan tage ud på en- eller flerdags ture, eller på Hotel Chiareggio i det lille område Chiareggio (1600m) 11 km fra Chiesa, hvor vejen ender. I Chiareggio er man allerede helt ude i naturen, og herfra kan mange ture startes direkte til fods fra hotellet.

Til de eventyrlystne kan vi om sommeren arrangere forskellige aktiviteter udover vandring, bl.a.:

-       Klatring
Rafting
Canyoning
Mountainbike mm.


Klatring: De mange klippeskråninger byder på sværhedsgrader fra begynderniveau til 8A, som er blandt de sværeste udfordringer for erfarne klatrere. Vi booker en lokal bjergguide, som hjælper med sikkerhed og teknik - og så er det bare at give sig i kast med at udfordre tyngekraften!


    Rafting:Rafting er oplevelser fuld af adrenalin. Vi rafter ned landgs floden Adda i midten af Valtellinadalen med smukke bjerge på begge sider.

  

     Canyoning: En meget spændende og anderledes oplevelse er det at bevæge sig gennem bjerget med våderagter og blive firet ned i de imponerende klippesprækker.


Mountainbike: Valmalenco er en bjerglandsby på alle måder...det går opad opad opad eller nedad nedad nedad - og cykling er mere en motionsform end en transportform. Vi lejer mountainbikes og så er det bare med at træde i pedalerne - man kan blive ved at cykle opad til benene giver efter. Men man kan også tage gondolen op på bjerget og nøjes med at prøve kræfter med nedturen... 


Kontakt Godvin Bjergrejser - så kan vi sammensætte lige den sommerbjergferie, der passer dig og sende et uforpligtende tilbud. 

| Svar

Nyeste kommentarer

03.03 | 13:21

Hej Godvinbjergrejser
Har I mulighed for at lave en tur/tilbud fra d.25/3-29/3 for 1(måske to) voksen og to børn (11,13). Gerne inkl. skiskole
Vh. Mikkel

20.02 | 17:57

Hejsa

Jeg kigger lidt på en to-tre-dags tur 29/2 - 2 /3 cirka sammen med min datter. Kan du hjælpe med det? Har sendt en mail også.

Kh,
Frederik

18.12 | 15:08

Hej Thomas
Jeg kan sagtens arrangere leje af udstyr for jer. Hvornår vil I gerne komme? Du er meget velkommen til at ringe til mig på 31102629. Mvh Maria

12.12 | 20:09

Hej.
Har med interesse kigget på jeres hjemmeside. Min svoger Niels har du talt med, blot til info.
Jeg vil høre angående leje af ski, snowboard og snowboardstø