Indkvartering

HVOR SKAL VI SOVE?

Jeg har udvalgt 3 af de, efter min mening, bedste overnatningsmuligheder i byen. Der er lidt for enhver smag - hvadenten I er til hotel eller lejlighed:

LEJLIGHEDER:

Er du til lejlighedslivet - eller måske lidt imellem hotel og lejlighed? - så er vores lækre nybyggede lejlighedskompleks lige noget for dig. Med lejligheder i 3 forskellige størrelse - alle lyse, rummelige og indbydende, har vi en størrelse, der passer til alle fra en eller to personer til storfamilien - evt med bedsteforældre..

Lejlighederne har en meget lækker restaurant tilknyttet, hvor I får 20 % rabat på menukortet - eller endda kan vælge en menu hele ugen for en mindre tillæg.


HOTEL**** TREMOGGIA:    

Tremoggia er med sine lækre faciliteter og gode lokale køkken klart byens fornemmeste hotel. Men det er samtidig et hyggeligt sted, som ejes og drives af Familien Lenatti, der med smil og imødekommenhed skaber en rar hjemlig atmosfære og altid er klar til at hjælpe.

Hvis du efter en lang skidag drømmer om afslapning i spa og sauna eller en tur i fitnessrummet inden middagens forkælelse med 4 retters menu, er Tremoggia det helt rigtige sted at tilbringe ferien. Hotellets værelser er lækre og rumlige og har alle TV, trådløst internet, eget badeværelse og balkon.

Tremoggia ligger ved starten af byens gågade og 10 minutters gang fra liften. Familien kører dig til og fra liften, når du ønsker det. For toppen af liften har hotellet sit eget aflåste rum, hvor man kan stille sit udstyr, og således gå turen hjem uden at slæbe.

Konferencer:

Hotel Tremoggia har desuden et konferencerum med tilhørende udstyr. For at booke dette kontakt mig for et tilbud.


HOTEL*** PRIMOLO:

Er I til endnu mere ro og fred har jeg, som nyhed i år, det nyrenoverede og meget hyggelige Hotel Primolo på programmet. 

Primolo ligger lige over Chiesa (4km), og er endnu længere ude/oppe i bjergene. Fra terrassen og hotellets forhave har man dalens bedste udsigt samt ikke mindst en følelse af for alvor at være hengivet til og omringet af naturen. 

Familien, der for få år siden overtog hotellet har gjort sig umage med at skabe en hyggelig og eksklusiv afmosfære. Værelserne er alle rummelige og - som resten af hotellet - indrettet i en blanding af rustik og moderne stil.

Maden er i topklasse og hotellet byder desuden på en sauna med direkte udgang til en kæmpe have (forhåbentlig dækket af sne, man kan smide sig i.

Hotellet er altid klar til at køre én de 4 km ned til Chiesa og gondolen og tilbage igen.


HOTEL CHIAREGGIO (kun sommer):

Fra Chiesa kan man køre de sidste 11 km ind i dalen indtil vejen ender og afbrydes af de smukke bjerge, der afgrænser Valmalenco fra Schweiz. Her har Godvin Bjergrejser fundet et hyggeligt hotel, som med hjemlig atmosfære og et godt lokalt køkken drives af familien Lenatti (dog en anden familie Lenatti end dem, der har Hotel Tremoggia).

Fra Hotel Chiareggio har du den smukke natur lige uden for døren og et væld af vandreture starter herfra. Har man lyst til en stille dag kan man også nøjes med at nyde udsigten fra terrassen og gå ned til Mallero floden, som fra Valmalencos gletchere løber ud i Comosøen.


| Svar

Nyeste kommentarer

03.03 | 13:21

Hej Godvinbjergrejser
Har I mulighed for at lave en tur/tilbud fra d.25/3-29/3 for 1(måske to) voksen og to børn (11,13). Gerne inkl. skiskole
Vh. Mikkel

20.02 | 17:57

Hejsa

Jeg kigger lidt på en to-tre-dags tur 29/2 - 2 /3 cirka sammen med min datter. Kan du hjælpe med det? Har sendt en mail også.

Kh,
Frederik

18.12 | 15:08

Hej Thomas
Jeg kan sagtens arrangere leje af udstyr for jer. Hvornår vil I gerne komme? Du er meget velkommen til at ringe til mig på 31102629. Mvh Maria

12.12 | 20:09

Hej.
Har med interesse kigget på jeres hjemmeside. Min svoger Niels har du talt med, blot til info.
Jeg vil høre angående leje af ski, snowboard og snowboardstø